Laatste dag om je aan te melden!

Het is vandaag de laatste dag om je aan te melden in Sudwest Fryslan! Morgen is de einddatum en wordt duidelijk of voldoende inwoners zich hebben aangemeld. Om straks ook op uw adres gebruik te kunnen maken van de supersnelle internetverbinding is het nodig om een abonnement af te sluiten!

Let op! Laatste dag om aan te melden zonder extra kosten
Heb u al een abonnement afgesloten? Wacht niet langer! Sluit vóór morgen, 10 juli 2019, een abonnement af. Dan kunt ook u binnenkort profiteren van snel internet én hebt u niet de extra kosten. Voor de inwoners buiten de bebouwde kom gaat het om de werkelijke aansluitkosten van minimaal € 995,00 extra. Inwoners binnen de bebouwde kom betalen inwoners éénmalig € 250,- extra. Reden genoeg dus om vandaag nog te kiezen!

Hulp nodig?
De vergelijkingswebsite www.helloworldglasvezel.nl biedt uitkomst bij het maken van een keuze. Een abonnement afsluiten kan rechtstreeks bij één van de dienstaanbieders. Ook de ambassadeurs en lokale verkopers helpen graag. U kunt altijd even binnenlopen bij uw vertrouwde lokale verkoper in het dorp! Zij geven u graag advies, beantwoorden vragen en helpen bij het afsluiten van een abonnement. Succes!