Glasvezel voor iedereen

Glasvezel voor Súdwest Fryslân

Goed nieuws voor de inwoners van het buitengebied van Sudwest Fryslân. Ruim 50% van de inwoners in het buitengebied heeft een abonnement afgesloten. Het is nu zeker, het buitengebied krijgt glasvezel!

De kernen in het gebied hebben het benodigde percentage nog niet gehaald. De inwoners van deze kernen krijgen tot 1 oktober 2019 de tijd om zich aan te melden zonder de extra aansluitkosten.

DFMopGlas en Glasvezel buitenaf gaan de komende dagen in gesprek met de betrokken dorpsbelangen. Samen maken wij voor de kernen een plan van aanpak voor de komende tijd. Daarna worden alle bewoners hierover persoonlijk geïnformeerd.

Aanmelden zonder extra kosten tot 1 oktober

Alle inwoners kunnen zich nog tot 1 oktober 2019 aanmelden bij één van de vijf dienstaanbieders zonder extra kosten. Dit geldt voor binnen én buiten de bebouwde kom, ondanks dat hier het minimum al is bereikt. Aanmelden kan rechtstreeks bij Caiway, CBizz, Delta, Helden Van Nu, Online of via een lokale verkoper bij u in de buurt.

Diensten

Dienstaanbieders

Wij leggen een open glasvezelnetwerk aan. Dat betekent dat verschillende dienstaanbieders hun diensten kunnen aanbieden via het glasvezelnetwerk. Je kunt nu kiezen uit de vijf onderstaande dienstaanbieders. Zij hebben verschillende pakketten die passen bij iedere situatie. Volop keuze dus en gegarandeerd dat je een pakket vindt dat aansluit op jouw persoonlijke wensen. Wil je de pakketten eenvoudig vergelijken? Ga dan naar helloworldglasvezel.nl.

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen?

Hulp bij vragen

Lokale verkopers

Hieronder vind je de gegevens van lokale elektro- en ICT-winkels die je persoonlijk kunnen adviseren bij het afsluiten van een glasvezelabonnement.

Balk

Groenendal IT Computers

Blauwhuis

Brouwer Elektro

Bolsward

PC Hulp Friesland

Bolsward

Expert

Bolsward

Vreugdenhil Computers

Elahuizen

Bij Kluit

Harich

Kayron

Heerenveen

TAS De Computer Specialist

Joure

NOORD Computers

Lemmer

Optie 1

Sneek

Expert

Warns

Wa.Wi.Totaal
Lokale inloop- & inschrijfbijeenkomsten

Agenda